УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Юні майстри художнього слова

22 трав. 2016
"ШОК" на фестивалі в Харкові

Юні майстри художнього слова

          В неділю, 22 травня, в місті Харків відбувся Перший конкурс-фестиваль майстрів художнього слова «Fest DO!», організований однойменним творчим об’єднанням за підтримки Харківського муніципального культурного центру та Харківського департаменту культури.

         Місто Ізюм на фестивалі представили вихованці театрального колективу «ШОК» (керівник Надія Шерстюк): Лоліта Кислянська, Валерія Бережна та Вікторія Хіміч. Дівчата представили на розсуд журі та глядачів літературну композицію – уривок із містерії «Великий льох» Т.Г Шевченко «Три душі».

         Усього на фестивалі було представлено понад 50 номерів, підготованих колективами міста Харків та області. Змагались учасники у номінаціях «Соліст», «Дует» і «Група» - в кожній з них були визначені три призових місця. Наші учасниці були нагороджені Грамотою за ІІІ місце у номінації «Група» та подарунком – квитками до розважальних закладів міста Харків.

         Театральний колектив «ШОК» та його керівник Надія Шерстюк висловлюють подяку Архієпископу Ізюмському та Куп’янському Єлисею за благословення і фінансову підтримку участі в конкурсі та поїздки до міста Харків.

         Вітаємо наших юних театралів з високим результатом і бажаємо їм подальших успіхів!

.