УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Слобожанські Передзвони 2016

21 серп. 2016
Перемога нашого міста!

Слобожанські Передзвони 2016

           У рамках обласних культурно-мистецьких заходів до 25-ї річниці Дня Незалежності України в Харківській області серед всіх районів та міст обласного значення відбувся обласний огляд-конкурс аматорів народного мистецтва Харківської області «Слобожанські передзвони 2016».

          Метою конкурсу було: сприяння розвитку культури в містах області, реалізації регіональної культурної політики; підтримка закладів культури, поліпшення їх взаємодії з місцевими органами культури та органами місцевого самоврядування; залучення різновікових груп населення, зокрема талановитої молоді, творчо обдарованих дітей, до мистецтва, а також сприяння розвитку культурного потенціалу міст, селищ та сіл Харківської області з урахуванням традицій, звичаїв, обрядів, самобутності та особливостей територіальної громади.

          Цього року наше місто представило свою конкурсну програму на розсуд журі під час святкування 335-ї річниці міста Ізюм. Нагадаємо, що в проведенні свята було задіяно більше тисячі осіб – учасників творчих колективів міста та культурно-мистецьких об’єднань.

         На урочистостях, присвячених 25-й річниці незалежності України, що проходили 21 серпня 2016 року в Харківському обласному організаційно-методичному центрі культури та мистецтв були оголошені результати конкурсу. 

         Серед міст обласного значення місто Ізюм посіло почесне перше місце. Кубок, почесну грамоту та сертифікат на колективну екскурсію по місту Харків  було вручено начальнику Управління культури Ізюмської міської ради Олені Ясновій. Ця перемога є вже другою протягом останніх років – у 2013 році переможцем «Слобожанських передзвонів» також стало наше славетне місто.

         Під час урочистого нагородження ще однією приємною подією стало отримання сертифікату про присвоєння звання «зразковий» ансамблю бального та сучасного танцю «Елегія» під керівництвом Світлани Фролової. Серед творчих колективів міста це вже шостий колектив, який отримав такий почесний статус.

 

.

.

.