УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Великий Слобожанський ярмарок 2016

24 вер. 2016
24 та 25 вересня Великий Слобожанський ярмарок

Великий Слобожанський ярмарок 2016

          24 та 25 вересня у місті Харків на майданчику презентаційно-виставкового центру «Радмір Експохол» відбувся традиційний Великий Слобожанський ярмарок, в якому взяли участь підприємці, сільгоспвиробники та таланти з усіх районів Харківщини.

          Місто Ізюм на ярмарку представляла делегація, що складалась із керівництва міста, працівників та вихованців закладів культури, працівників закладів освіти та виконкому, а також майстрів декоративно-ужиткового мистецтва міста.

         Окрім торгівлі та яскравого концерту, протягом дня відбувались конкурси – «Кращий коровай», «Слобожанська краса» та «Парад осінніх хризантем».  Ізюмчани гідно представили себе у кожному конкурсі.

         Наш образ Красуні Осені для конкурсу «Слобожанська краса», створений працівниками культури, отримав Диплом лауреата І ступеню. А моделлю, що на надзвичайному рівні представила місто, стала працівниця юридичного відділу виконкому  - Наталія Кисельова.  

          Ізюмські майстри декоративно-ужиткового мистецтва другий рік поспіль вибороли перше місце у номінації «Краща експозиція «Міста майстрів». Вони  не тільки виставили на огляд найкращі роботи, а й провели цікаві майстер-класи для усіх бажаючих.

          Протягом усього ярмаркового дня, у суботу 24 вересня, відбувався концерт найталановитіших виконавців з кожного району Харківщини. Народний аматорський колектив «М-Стиль» у складі: Людмила Мітільова, Юлія Зушенська, Марина Теплова-Забашта, Дмитро Вінник та Максим Кондратьев разом із зразковим аматорським ансамблем народного танцю «Вдохновение» (керівник Н.Дікань) представили яскраву програму із трьох запальних українських пісень. Наших артистів помітили усі – адже уже під час першої пісні навколо сцени зібралась велика кількість глядачів, що підспівували та гучно аплодували ізюмчанам. До того пісні, гуморески та веселі жарти на протязі всього дня лунали і біля Ізюмської щедрої хати – виставкового намету міста Ізюм, а гостинна привітність та оригінальна фотозона зробили Ізюмський намет найпомітнішим з усіх!

 

.

.

.

.

.

.

.