УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Танго Сузір’їв у Новорічну ніч!

1 січ. 2017
Зустріли 2017 усім містом!

Танго Сузір’їв у Новорічну ніч!

           Ось і настав Новий 2017 рік! Кожен зустрів його по-своєму – хтось у затишному родинному колі, хтось з друзями, а хтось – на центральній площі нашого міста!

          У Святкову ніч з 31 грудня 2016 року на 1 січня 2017 року на центральній площі міста Ізюм було влаштовано гучне свято «Танго сузір’їв» - з піснями, танцями та конкурсами.

          О 23:30 розпочалась офіційна частина свята. Усі присутні могли провести рік, що минає, піднявши келих червоного вина, котрим пригощали усіх бажаючих. Без п’яти хвилин дванадцята присутні на великому екрані подивились привітання Президента України та підняли келихи шампанського, виголошуючи привітання і запалюючи бенгальські вогні! Після дванадцятої години ізюмчан привітало керівництво міста – Ізюмський міський голова Валерій Марченко, секретар Ізюмської міської ради Артем Єрдаларян, заступник Ізюмського міського голови Михайло Іщук, Костянтин Петров та Володимир Мацокін – вони привітали ізюмчан віршованими рядками, побажавши усім щастя, здоров’я, миру та злагоди.

           Після урочистостей розпочалась розважальна програма «Танго сузір’їв», яку підготували працівники Управління культури Ізюмської міської ради. Під час свята усі 12 зодіакальних знаків представили себе, а символ року Півень зачитав для кожного гороскоп на майбутній рік. Виступ кожного сузір’я супроводжувався конкурсом для представників цього знаку, а також музичним привітанням від вокалістів та хореографів нашого міста. Під час конкурсів присутні могли не тільки від душі повеселитись, а й отримати корисні та цікаві призи – шампанське, магніти, рушники та інші предмети побуту із зображенням символу року. Також по площі ходили Дід Мороз та Снігуронька, котрі залюбки фотографувалися із усіма охочими і дарували дітворі цукерки і мандарини.

           Не дивлячись на холоднечу, усі веселились, танцювали, грали та співали разом. Будемо сподіватись, що і весь наступний рік буде таким веселим і привітним, як перша його ніч! З Новим Роком, Ізюм!

 

 

 

 

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.