УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Заходи до Різдва Христового

8 січ. 2017
Свято Архієрейської ялинки 2017

Свято Архієрейської ялинки 2017

           8 січня на Центральній площі міста за ініціативи Його Високопреосвященства Єлисея  Архієпископа Ізюмського та Куп’янського, всебічній підтримці міської влади та допомоги народного депутата України Віктора Остапчука відбулось традиційне свято «Архієрейської ялинки».

          У заході взяло участь чимало мешканців нашого міста та гостей з Ізюмського, Куп’янського, Вовчанського та Двуречанського районів.

          Ізюмський міський голова Валерій Марченко у своєму вітальному слові відзначив велику роль православної церкви в збереженні історичної пам’яті українського народу та національної культури України і подякував Ізюмській єпархії за чудову традицію святкування в Ізюмі «Архієрейської ялинки».

          Далі на сцені розпочалася історична театралізована вистава «Різдвяний вертеп» за участі творчих і художніх колективів міста, яка наповнила свято справжнім різдвяним духом та настроєм. Святкове дійство супроводжувалося народними та обрядовими піснями у виконанні архієрейського хору під керівництвом регента Олега Кадюка.

          Також, дітлахів розважали ростові ляльки, казкові персонажі, які гуляли площею та з якими залюбки фотографувались як діти так і дорослі. Всі бажаючі мали змогу зігрітись гарячим чаєм із смачними булочками, якими пригощали біля великого самовару. А найголовніше, що діти пільгових категорій та обдаровані діти отримали солодкі подарунки.

          Загалом, свято, як завжди, пройшло в кращих традиціях Різдва Христового та залишило багато приємних спогадів і вражень.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.