УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Урок в центральній бібліотеці

1 вер. 2016
«Від проголошення Незалежності до нової України»

Урок в центральній бібліотеці «Від проголошення Незалежності до нової України»

          1 вересня розпочався новий навчальний рік і вже стало доброю традицією перший урок проводити в  бібліотеці. Ось і цього дня до центральної міської бібліотеки завітали учні 9 та 11 класу ЗОШ  №4. Тема цьогорічної зустрічі була присвячена 25 річчю Незалежності України: «Від проголошення Незалежності до нової України». 

          Присутні учні разом з працівниками бібліотеки перегорнули сторінки   історії України за останні десятиліття. Особливу зацікавленість викликали  події і люди, що вплинули на становлення і розвиток держави. Це  вчені, музиканти, спортсмени, літератори, політики. Серед них  доктор медичних наук  Анатолій  Малихін,  майстер мікромініатюри Іван Сядристий, спортсмени, переможці Олімпійських ігор різних років: Сергій Бубка, Інна Кравець, Яна Клочкова , переможці Євробачення Руслана і Джамала та інші .    Досягнення українців  в науці, економіці,   мистецтві, літературі, спорті та інших галузях  підняли престиж України в очах світової спільноти. Не залишись поза увагою і наші відомі земляки: інженер-випробовувач Стрельникова А. В., яка встановила  більше 70 авіаційних рекордів та брала участь у випробуваннях надсучасного українського літака «Мрія»,  спортсмен-параолімпієць з настольного тенісу Олександр  Єзик.  Захід супроводжували відеофільми, музичні кліпи та унікальні фотокадри.

          Також  заходи відбулись в усіх бібліотеках міської централізованої бібліотечної системи: патріотичну годину «Незалежна і єдина наша рідна Україна»    провели працівники бібліотеки –філії №1 для учнів  10-А класу      ІЗОШ№12. А працівники дитячого відділу бібліотеки завітали до учнів 2-А класу на патріотичну годину   «Моя найкраща в світі сторона, чарівна, неповторна, Україно». Бібліотекарі бібліотеки-філії №2  запросили учнів 10 кл, ІЗОШ №6 на інформаційну  годину «Свято, вимріяне століттями» та  третьокласників ЗОШ №2 на урок знань « Усе наше, і це-твоє».

         Учні  2-В класу ІЗОШ №4 завітали на патріотичну годину «Усе моє, все зветься Україна» до міської дитячої бібліотеки.

.

.