УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Урочистий мітинг

22 січ. 2017
до Дня Соборності України

День Соборності України 2017

        Зранку 22 січня біля пам’ятнику Т.Г. Шевченку пройшов урочистий мітинг з нагоди свята.

         Цей день увійшов в історію українського народу підписанням Акту Злуки між Українською Народною Республікою та  Західноукраїнською Народною Республікою, який передбачав ліквідацію вікового роз’єднання сходу та заходу України між різними імперіями.
         А 22 січня 1990 року в пам’ять про цю подію мільйони  українців вишикувалися в живий ланцюг від Києва до Львова, так відзначивши День Соборності України, день української єдності та свободи. Боротьба за її волю, незалежність і суверенітет не припинялася в усі часи і відбувається сьогодні на сході країни.

         В знак єдності представники міської влади,  депутати, керівники структурних підрозділів Ізюмської міської ради та громадськість зібрались на урочистому заході, яке  традиційно відкрилось гімном України.

         Вітаючи всіх із цією знаменною датою, виступив заступник Ізюмського міського голови Володимир Мацокін. У промові він зазначив, що ніколи ще це свято не було таким величним і таким вистражданим як сьогодні. Водночас  закликав ізюмчан  плекати незалежність і соборність нашої держави.

         З промовою виступила і представниця громадськості Тамара Пивоварова.

         Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих борців за свободу і незалежність нашої держави, після чого поклали квіти до пам’ятника Кобзарю.


.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.