УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





До Дня визволення Ізюма

5 лют. 2017
Ізюмчани відзначили день визволення Ізюма

Ізюмчани відзначили день визволення Ізюма

Кожного року 5 лютого Ізюм святкує славетну дату — день визволення від нацистських окупантів під час Другої світової війни.

       Друга світова війна – це особлива сторінка в історії нашого міста. В 1943 році Ізюм неодноразово ставав ареною бойових дій на передовій. Остаточно місто було визволено 5 лютого 1943 року.

       Цього року з нагоди 74-ї річниці в Палаці молоді та підлітків “Залізничник” відбулись урочистості. Присутніми були керівництво міста, депутати Ізюмської міської ради, ветерани, представники громадськості.

       Першим привітав присутніх секретар Ізюмської міської ради Артем Єрдаларян. У своїй промові він зазначив, що міська влада  зробила все можливе для того, аби  мужність та сила духу визволителів нашого міста завжди залишалась в пам’яті всіх ізюмчан. Зокрема, вдалося  викарбувати ім’я героїв-визволителів Ізюма в назвах  вулиць  рідного міста.  Після промови Артем Гнунович особисто привітав кожного ветерана, присутнього в залі, та вручив квіти і подарунки.

       З вітальними словами до присутніх звернулись також голова ветеранської організації Микола Григоренко та голова організації інвалідів Володимир Нога.

       Хвилиною мовчання  було вшановано пам’ять всіх загиблих в роки Другої Світової війни і тих героїв, які віддали життя за свободу та Незалежність нашої держави в зоні АТО.

       Після урочистої частини розпочався концерт за участі творчих колективів міста та гостей з міста Харкова — курсантів Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба і солістів групи “Тратіла”.

.

.

.

.

.

.

.

.