УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





у Центральній бібліотеці

4 трав. 2017
Заходи до Дня Перемоги

Заходи до Дня Перемоги у Центральній бібліотеці

 

     З цвітінням садів, буянням квітів і дерев, золотом і сріблом бойових нагород до нас приходить Перемога. День Перемоги назавжди залишиться днем нашого тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім'я перемоги над нацизмом – істинний приклад патріотизму для прийдешніх поколінь..

      В ці травневі дні в бібліотеках містах пройшли заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення та Дню Перемоги. Так, в центральній міській бібліотеці  4 травня пройшов тематичний вечір «Така близька далека війна». 5 травня працівниками бібліотеки-філії №2 проведена інформаційна година «Ветеранам війни-вдячність нащадків». Літературно-музична композиція «Поезія на дорогах війни» пройшла в дитячій бібліотеці.    Заходи супроводжувалися показом документальних відео про окупацію Харкова, про концтабір Освенцем,  спогадами   учасників тих подій та піснями про війну.

    Все  далі і далі відходять грізні роки Другої світової війни, але ніколи не згасне пам'ять про всіх тих, хто, не  задумуючись, віддав своє життя в ім’я Свободи.