УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Випуск 2017

25 трав. 2017
Випускний в Музичній школі

Випускний в Музичній школі

         У четвер, 25 травня, в концертній залі Дитячої музичної школи зібрались учні, вчителі, а найголовніше – випускники 2017 року!

         Розпочався вечір з офіційних привітань та побажань – з вітальним словом виступив заступник Ізюмського міського голови Костянтин Петров, начальник Управління культури Ізюмської міської ради Олена Яснова та заступник директора Дитячої музичної школи Галина Шевчук. Після вітальних слів було проведено церемонію вручення свідоцтв про закінчення Ізюмської дитячої музичної школи та пам’ятні фотографії.

          Концертна програма продовжила цей зворушливий захід. Для глядачів, востаннє у стінах школи, зіграли кращі випускники. А цікаві театралізовані виступи та привітання від молодших учнів і самих випускників стали яскравими та веселими моментами свята. Приємним сюрпризом стала пісня у виконанні викладачів школи, а також спільний виступ учнів та викладачів відділу скрипки.

         Бажаємо випускникам щастя та успіхів у подальшому житті!

 

.

.

.

.

.

.

.