УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Тиждень дитячої книги 2017

5 квіт. 2017
в міській дитячій бібліотеці

Тиждень дитячої книги 2017

         Тиждень дитячої книги  в міській дитячій  бібліотеці розпочався зі знайомства учнів  2-Б класу  ЗОШ №4  з  творчістю  улюбленого  письменника  дітей  і дорослих  - К. І. Чуковського. Школярі слухали  веселі вірші та розгадували  загадки, які написав  Чуковський , дружно  брали  участь  у  вікторинах: «Пригадай  казку»,  «Хто є хто»,  « Казковий аукціон».

          Кращим знавцем творів Корнія Івановича став Павленко Ярослав,  який не тільки  вірно  відповів на запитання вікторини, а й декламував напам’ять  уривки з казок Чуковського.

        Увагу читачів привернула книжкова виставка « В гостях у дідуся Корнія», а ще діти з зацікавленням  переглянули  повчальний мультфільм  «Мийдодир».

         Літературний колаж « Прочитали – хочемо розповісти» , на який 7 квітня  завітали учні 3-В класу ЗОШ № 4  , завершив тиждень дитячої книги. Діти з захопленням розповідали про свої улюблені книжки – енциклопедії, казки, твори українських та зарубіжних авторів. А -  ще доповнювали прислів’я про книгу та розгадували рекламні оголошення, впізнавали літературних героїв за описом. В конкурсі « Кращий біограф»  потрібно було не тільки назвати  письменників за портретами, а й згадати твори цих  авторів.

         Родзинкою заходу  став конкурс « Казковий модельєр», де діти  в  костюмах літературних героїв  рекламували улюблені книги. А переможцями літературного колажу  стали  Маловічко  Єва та  Демченко Маша, які отримали книги у подарунок.

 

.

.

.