УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Скарби Країни талантів

15 черв. 2017
Випускний творчих колективів міста

Скарби Країни талантів

 Наше місто славиться своєю талановитою молоддю – співаками, танцюристами, музиками, художниками, артистами цирку і театру. Усі ці таланти виховуються у творчих колективах ізюмських закладів культури і у школах естетичного виховання.

На жаль, щороку керівники колективів мають відпускати своїх вихованців у доросле життя, адже усі вони закінчують загальноосвітні школи та від’їжджають на навчання в інші міста.

Цього року саме для цих вихованців творчих колективів було влаштовано справжнє свято – випускний.

 

Свято було тематичним – усі колективи та їх вихованці були представлені як коштовні скарби Країни талантів – перлини, діаманти, смарагди, рубіни та інші. Феєричним і захопливим свято було від само початку і до кінця. Відкрили концерт керівники творчих колективів, котрі передяглися у піратів та представили свої скарби – випускників своїх колективів. Після цього концертну програму взяли до своїх рук випускники, котрі виступили із своїми кращими номерами. Були тут і сучасні пісні, і запальні танці, і гра на музичних інструментах, і смішні театральні мініатюри.

Для привітання випускників та їх керівників на свято завітав заступник міського голови Володимир Мацокін. Він привітав випускників з важливою подією у їхньому житті, побажав успіхів у житті, навчанні та творчості.

Фінальним акордом свята стало нагородження випускників грамотами від начальника управління культури Ізюмської міської ради Олени Яснової. Олена Іванівна особисто привітала випускників та побажала їм головного – часто чути на свою адресу вдячні оплески глядачів та досягти у житті саме того, чого вони хочуть. З рук начальника управління культури випускники отримали грамоти, а від своїх керівників – традиційні для свого колективу пам’ятні подарунки – кубки, медалі, сувеніри. Особливі привітання отримав вихованець театрального колективу «ШОК» Данило Мандзюк – у нього свято випускного співпало з днем народження, з цим його і привітали усі присутні. А вихованці того ж колективу «ШОК» привітали зі святом свого керівника – Надію Шерстюк, котра створила це яскраве свято – від сценарію та репетицій, до озвучування.

В цілому свято справило дуже приємне враження – кожен відчув на собі святкову атмосферу та зарядився яскравим настроєм і позитивом.

 

Бажаємо нашим випускникам особистого щастя, міцного здоров’я та сил для нових звершень і головне – успіхів у новому, дорослому житті!

 


.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.