УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Художня Школа готується до новорічних свят

16 груд. 2015
Учні та вчителі оздобили школу до свят

ПІДГОТОВКА ДО НОВОРІЧНИХ ТА РІЗДВЯНИХ СВЯТ

Наближається улюблене свято усіх дітлахів — Новий рік. Для більшості дітей  воно асоціюється з чудовою казкою, яку для них створюють дорослі. У художній школі все дещо по-іншому: дітей привчають розглядати Новий рік не тільки як свято подарунків від дорослих, а й самим, своїми руками створювати особливий піднесений і радісний настрій. Так, напередодні Нового року у школі проходять конкурси на краще святкове оформлення класів, виготовлення кращої новорічної прикраси, листівок, тощо. Звичайно, не став виключенням в цьому сенсі і рік нинішній.

Зараз в ІДХШ завершується підготовка до регіонального конкурсу “Зимова казка”, який щорічно проводиться в рамках загальноміського новорічного заходу “Архієрейська ялинка”, готуються наші вихованці і до загальношкільного конкурсу на краще святкове прикрашення вікон класів-майстерень. Учні молодших (0-3) і середніх (4-6) класів виготовляють новорічні святкові листівки, які потім подарують своїм рідним, близьким і знайомим на день Святого Миколая та напередодні Нового року. У вестибюлі навчального закладу вже встановлена новорічна ялинка, на якій, до речі, теж розміщені новорічні прикраси виготовлені руками наших вихованців. Тож, святковим передноворічним настроєм сповнені як діти, так і вчителі.

.

.

.