УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Артисти Ізюма привітали бійців АТО зі святом

6 груд. 2017
До Дня Збройних Сил України

Артисти Ізюма привітали бійців АТО зі святом

     6 грудня Україна відзначає загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців – День Збройних Сил України.

      2017 рік, за підтримки Ізюмського міського голови Валерія Марченко, став роком тісної і плідної співпраці 27-ї Сумської реактивної артилерійської бригади та Управління культури Ізюмської міської ради. Спільні творчі проекти на 8 березня та День Європи (виступ в Ізюмі військового оркестру духових та естрадних інструментів), урочисто-святковий концерт до Дня Захисника України (виступ ізюмських артистів у місці дислокації бійців) продемонстрували наскільки необхідним сьогодні з одного боку є поєднання військової служби з духовною складовою, з іншого боку – розуміння відповідальності цивільних та виховання у підростаючого покоління почуття патріотизму та любові до своєї країни.

      Саме задля цієї мети, з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України, 6 грудня у Військовому шпиталі м. Святогірськ творча команда (понад 80 учасників) міста Ізюм дала яскравий святковий концерт. На сцені будинку культури свою майстерність показали багато творчих колективів та виконавців нашого міста. Серед них народні художні колективи «М-Стиль» та «Чудесники», зразкові колективи «Совершенство», «Елегія», «Вдохновение», солісти: Ю.Шилько, О.Глазунов, Л.Деряга, М.Коловоротна, О.Біляга, Л.Горєлова, Д.Ріпак. Виступи артистів супроводжували гучні оплески глядачів, частину яких, окрім військових, становили ветерани Збройних Сил України.

      В офіційній частині з вітальними словами виступили офіцер командування військової частини Олександр Курішко ті Ізюмський міський голова Валерій Марченко.

      У фіналі концерту окрім щирих слів вдячності від військових, Управлінню культури Ізюмської міської ради була вручена Подяка за підписом командира військової частини А1476 полковника Валерія Ісмаілова та вручений прапор 27-ї Сумської реактивної артилерійської бригади як подарунок Ізюмському краєзнавчому музею ім.. М.В.Сібільова.

     Після концерту всіх артистів запросили до польової кухні, де з особливою цікавістю сприйняли нагоду спробувати солдатську їжу саме маленькі артисти.

     Тож, ще раз вітаємо всіх військовослужбовців зі святом. Впевнені, що це далеко не остання наша зустріч з бійцями 27-ї Сумської реактивної артилерійської бригади.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.