УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Пізнавально-розважальна програма

10 груд. 2017
У пошуках птаха щастя

У пошуках птаха щастя

 

      10 грудня  2017 року об 11-00 у приміщенні міської дитячої бібліотеки   в рамках проекту «Від мрії до дії» ініціативної групи «Нова мета» та участі її представниці Ольги Комеристої проведено пізнавально-розважальну програму «В пошуках птаха щастя».

      Діти весело та активно провели своє дозвілля в ігровому куточку, за допомогою модулів побудували та пройшли «доріжку до мрії». Переглянули мультфільм про птаха ківі, який подолав свій шлях до мрії та залишив на щастя та згадку дітлахам пір’ячко. Оріщенко Рома та Даня , Таран Евеліна, Комериста Поліна, Коровіна Вероніка та Шопіна Надійка зробили яскраву аплікацію  птаха. Дітей зацікавив експеримент  з пляшками темного і світлого кольору, як проекція наших мрій. Головна думка якого: іти до мрії треба з позитивними емоціями!

      Проект « Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого  від конфлікту населення в Україні» впроваджується міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансуванням Європейського Союзу.

 

.

.

.