УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Міська бібліотека

12 груд. 2017
До Міжнародного Дня інвалідів

До Міжнародного Дня інвалідів

 

Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми з обмеженими можливостями. 12.12.2017 року  в територіальному центрі відбулася година   доброти «Навчи серце добру» , яку підготували працівники  центральної міської бібліотеки. Заступник міського голови Петров К.Є.  від імені  голови міста Ізюма Марченка В.В вручив подарунки, а начальник управління  праці та соціального захисту населення Петрова Н.П.  виступила з привітальним словом.

Присутні переглянули презентацію     про людей, які не просто боролися з вироком, а стали прикладом для інших , а також про відомих людей-інвалідів: Бетховена, Енштейна, Рузвельта  та Миколу Бідняка  , Луї Брайля  та Ісаака Ньютона, письменника Рубена Гальєго.  Прикладом незламності є наш земляк Олександр Єзик, який через подолання зійшов на 3 сходинку у світовому рейтингу. Розчулила присутніх пісня Святослава Вакарчука «Мить», яка присвячена подіям на Сході і  перекладена мовою жестів. Весь захід супроводжувався сурдоперекладом.

Директор територіального центру Ковалевська О.А. подякувала присутнім.

 

.

.