УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Бібліотека

10 груд. 2017
До Тижня права

Заходи у бібліотеці до Тижня Права

      До тижня Права в  бібліотеках міста пройшли ряд заходів, а також оформлені книжкові виставки «Держава.Право.Суспільство.»

      5 грудня в дитячій бібліотеці пройшла літературно-правова вікторина  «Калейдоскоп права» для учнів 3-Б класу ЗОШ №4. Хотетовська Т. Ю. з Бюро правової допомоги розповіла школярам про Тиждень права в Україні, а бібліотекарі Шевченко Ю. М. та Сучкова Л. І. познайомили з Правами дитини, які проголошує Конвенція ООН, весело та цікаво, за допомогою гри та казки.

      Гра « Твоя візитка», учасники якої розповідали про свої захоплення та уподобання ( спорт, танці, малювання), яскраво проілюструвала, що всі діти різні, але рівні у своїх правах. Про право на життя поговорили, розгадавши цікаву казкову вікторину, а казка- підказка «Рукавичка» допомогла ознайомитися з правом на житло. З правами на відпочинок та медичну допомогу ознайомились, переглянувши веселі відеоролики «В кожній маленькій дитині» та «Азбука здоров’я».

      А ще були цікаві ігри «Збудуй дім», «Загадки мудрого портфеля», «Так чи ні», «Будь уважним», які нікому не дали сумувати.

      Права та обов’язки в сюжетах казок продемонструвала школярам яскрава таматична виставка.

      8 грудня   бібліотекарі філії №2  спільно з інспектором ювенальної поліції Аліфіровим Юрієм Олександровичем для учнів 8 кл.   ЗОШ №2  о 10 годині  провели інформаційну годину  під назвою: «День правових знань:  Права.  Гарантії . Захист.»  Учням було цікаво довідатись про свої права, обов'язки та відповідальність.  Захід супроводжувала книжкова виставка « Знання законів -знання прав.»

      Такі заходи в рамках тижня Права сприяли підвищенню рівня правової культури.

 

.

.

.