УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





В краєзнавчому музеї

22 груд. 2017
Новорічні виставки

Новорічні виставки в краєзнавчому музеї

 

     Новорічні свята — це час доброї казки, час, коли і дорослі, і діти вірять у Чудо. Зі святкуванням найчарівніших днів року пов'язані цікаві обряди, звичаї і вірування. Новий рік та Різдво Христове здавна вважаються найулюбленішими родинними святами.

     В Ізюмському краєзнавчому музеї імені М.В. Сібільова вже традиційно з грудня до лютого працює новорічна виставка. У цьому році вона присвячена традиціям зимових свят. Виставка створена в першу чергу для дітлахів і дає можливість проводити святкові інтерактивні заходи, знайомити з історією святкування Різдва та Нового року. Вихованці ІДНЗ №12, учні гімназії №3, ІЗОШ №6, відвідавши виставку, не тільки дізналися, як святкували Різдво Христове у минулому, але й самі читали колядки, приймали участь в імпровізованому ворожінні.

     Дорослі ж, відвідавши виставку, також знайдуть для себе багато цікавого, зануряться в атмосферу ночі перед Різдвом Христовим, відчують очікування колядників, побачать інтер'єр селянської оселі, де все вже готове до святкування.

 

.

.

.

.

.