УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

До Дня Святого Миколая

18 груд. 2015
Міський Палац Культури та Спортивний комплекс "Локомотив"

До Дня Святого Миколая

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших свят усіх дітлахів. Адже саме у цей день вони знаходять подарунки під своїми подушками, а разом з цим розпочинається період новорічних свят, казкових подій та святкових заходів.

Отже, період святкових заходів розпочато. У Міському Палаці культури 18 грудня відбулась розважальна програма для учнів молодших класів шкіл мікрорайону «Святий Миколай до нас завітай». Вихованці театрального колективу «ШОК» представили глядачам цікавий театралізований виступ, котрим розповіли про історію життя Святого Миколая та про те, як Миколай, за допомогою Янголів, вирішує кому дарувати подарунки, а кому різки. Програму свята доповнили виступи малечі із танцювальних колективів міста: клубу спортивного танцю «Елегія», зразкового танцювального ансамблю сучасного танцю «Совершенство» і ансамблю народного танцю «Вдохновение». Усі присутні діти – і глядачі, і учасники отримали приємні подарунки від Святого Миколая, котрий особисто завітав на свято.

Окрім театралізованої програми, малечу розважали персонажі мультфільмів та казок – вони зустрічали усіх у фойє Палацу, спілкувались та фотографувалися із дітьми та їх батьками. Було весело та цікаво і малечі, і дорослим.

 

Пізніше у цей день у спортивному комплексі «Локомотив» відбувся святковий захід для вихованців спортивних секцій. Хлопці молодшої та середньої вікових груп позмагалися в спритності під час спортивних естафет, демонструючи свої футбольні, баскетбольні та гімнастичні уміння.

Присутні на святі почесні гості – заступник міського голови Костянтин Петров та начальник управління з питань молоді та спорту Юрій Козлов. На свято також завітав Дід Мороз, котрий поздоровив усіх зі святами та подарував кожному юному спортсмену солодкий подарунок.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.