УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





День визволення міста Ізюм

5 лют. 2018
у Другій Світовій війні

 

День визволення міста Ізюм у Другій Світовій війні

 

       Кожного року 5 лютого Ізюм святкує славетну дату — день визволення від нацистських загарбників під час Другої світової війни.

        В 1943 році Ізюм неодноразово ставав ареною бойових дій на передовій. Остаточно місто було визволено 5 лютого 1943 року.

        Цього року з нагоди 75-ї річниці в Палаці молоді та підлітків “Залізничник” відбулись урочистості. Присутніми були керівництво міста, депутати Ізюмської міської ради, ветерани, представники громадськості.

        Першим привітав присутніх секретар Ізюмської міської ради Артем Єрдаларян. У своїй промові він подякував всім ветеранам за те, що вибороли мир на рідній землі та підняли місто з руїн.  Після промови Артем Гнунович особисто привітав кожного ветерана, присутнього в залі, та вручив квіти і грошові подарунки.

        З вітальними словами до присутніх звернулись також голова ветеранської організації Микола Григоренко та голова організації інвалідів Володимир Нога.

        Хвилиною мовчання  було вшановано пам’ять всіх загиблих в роки Другої Світової війни і тих героїв, які віддали життя за свободу та незалежність нашої держави в зоні АТО.

        Після урочистої частини розпочався концерт за участі творчих колективів міста.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.