УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

у Центральній міській бібліотеці

9 лют. 2018
Зустріч з письменниками

Зустріч з письменниками у центральній бібліотеці

 

Сьогодні, 09.02.2018 року у читальній залі центральної міської бібліотеки відбулася зустріч учнів 9-Б класу ЗОШ № 4 з переможцями другого Регіонального конкурсу літературної творчості «Кальміюс», який об’єднав понад дві тисячі україномовних літераторів з Донеччини, Луганщини, Запорізького краю, Харківщини та Дніпровщини.

Дуже приємно, що в номінації «Поезія для дітей» переміг наш земляк Володимир Вакуленко, який декламував сьогодні  свої вірші  зі збірки «УБД-реінкарнація». Також виступала Марія Козаренко, яка здобула II почесне місце в номінації «Поезія для дорослих». Мешканка Харкова представила свої поетичні збірки «Слова автора» та «Жуйка». Гість з Краматорська, Олександр Олійник, переможець у номінації «Проза для дорослих» зі своїм  твором «Денний звук» наголосив дітям, що треба впевнено йти до мети, розвивати  свої творчі здібності, адже схід України насичений талановитими україномовними митцями.

Зустріч з письменниками відбулася в піднесеному національно-патріотичному настрої та  сприяла  популяризації  української мови.

 

.

.

.