УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





у Центральній міській бібліотеці

14 лют. 2018
Знайомство з Жулем Верном

Знайомство з Жулем Верном

 

       Жулю Верну –французькому географу і письменнику, класику пригодницької літератури, одному з основоположників наукової фантастики у лютому виповнюється 190 років з дня народження. Саме цій даті бібліотекарі міської дитячої бібліотеки присвятили літературне знайомство  « Письменник-мандрівник Жуль Верн», на яку запросили учнів 6-А класу ЗОШ № 4. Цікава презентація та розповідь Шевченко Ю. М. познайомили школярів з  етапами життя та творчості видатного письменника , який за своє життя створив майже 100 літературних творів.

      Виявляється, можливо пізнавати світ, не відкриваючи підручник географії –достатньо мандрувати разом з героями Жуля Верна. Шестикласники відповіли на запитання літературної вікторини за книгою « П’ятнадцятирічний капітан», а ще за допомогою бук трейлерів уявно  побували на підводнім човні «Наутилус» ( за книгою  «20 000 льє під водою»), здійснили подорож до центру Землі,  побували на « Таємничому острові» та разом з дітьми капітанам Гранта  здійснили захоплюючу та небезпечну мандрівку.

       Книжкова виставка « Нас кличе романтика моря»  пропонує читачам бібліотеки подорожувати разом  з  героями  книг  Жуля Верна.

 

.

.

.