УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

В Міському Палаці культури

13 лют. 2018
Берег кохання

Берег кохання

 

Напередодні Дня Святого Валентина відбувся загальноміський конкурс «Берег кохання».

Організатором заходу стало Управління культури Ізюмської міської ради за підтримки керівництва міста. Святкове дійство відбулось у Міському Палаці культури. За сценарієм для 8 пар закоханих, яких було відібрано по одній від організацій та установ міста, було підготовлено чимало випробовувань. Перший конкурс візитівка, яку пару готували заздалегідь. Далі — конкурс на креативність. Кожній парі було запропоновано тему, на яку дівчина мала скласти компліменти для коханого. Натомість, сильній половині потрібно було з підручних матеріалів змайструвати транспорт, на якому він до неї приїхав. Здебільшого, це були «літаки кохання» та квіти з паперу. Хоча, не обійшлося без потяга та корабля кохання. Наступний конкурс був на знання кінофільмів про кохання минулих часів та сучасності.

І останній конкурс — танцювальний, де кожна пара повинна була станцювати танець тварин, який дістався їм згідно жеребкування.

Оцінювали старання закоханих члени журі, до якого увійшли: Ізюмський міський голова Валерій Марченко, Начальник управління культури ІМР Олена Яснова, директор КП «Благоустрій міста Ізюм», Начальник відділу організаційної роботи та внутрішньої політики апарату виконавчого комітету ІМР Юлія Бережна та головний спеціаліст Управління культури ІМР Марина Коловоротна. Задача журі була не проста, адже усі пари добре себе проявили.

За результатами конкурсу, кожна пара отримала грамоти за участь,  приємні подарунки, сертифікати на спільну гру у боулінг від спонсору РЦ «Марс» та  солодкі подарунки. Переможцями конкурсу стали три пари, котрі зайняли перше, друге та третє місце і отримали цінні призи – мікрохвильові піч, мультиварку та блендер, а також грамоти переможців. Від міського голови переможці отримали Сертифікат на спільну вечерю у ресторані «Марс».

На завершення Валерій Марченко подякував конкурсантам за участь, побажав кохання та у майбутньому сімейного благополуччя.

Такий конкурс було проведене вперше і сподіваємось, що він сподобався глядачам та стане доброю традицією нашого міста.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.