УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





в Палаці молоді та підлітків Залізничник

14 лют. 2018
Міс Грація Зима 2018

Особистість кожної людини неповторна!

       Краса дівчини починається з її внутрішнього світу! З любові до життя. Любові до улюбленої справи. З любові до самої себе!

      14 лютого до нас на поріг прийшло свято всіх закоханих – День Святого Валентина. Як і кожного року, двері до Палацу молоді та підлітків «Залізничник» відчинилися для того, щоб продемонструвати наскільки красиві й талановиті дівчата  – учасниці конкурсу краси та таланту «Міс Грація Зима-2018» міського етапу Всеукраїнського фестивалю краси і таланту «Перлини Слобожанщини». Конкурс дає можливість зробити перші кроки на сцені в якості моделі та підвищити свою майстерність тим, хто має досвід участі у конкурсах. Він змушує завжди рухатися вперед і не звертати увагу на перепони. Цього року організаторами стали:  Громадська організація «Центр культурно – просвітницьких  ініціатив» та Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Ізюмської міської ради за підтримки Управління культури Ізюмської міської ради.

      Відбір претенденток серед 25 неймовірно яскравих красунь  на головні корони проходив у декілька етапів: дівчатка демонстрували не лише свою вроду, інтелект, ерудицію, творчі здібності, а й змагалися у майстерності дефіле. Також, дівчата долучилися до сезону карнавалів, який проходить по всьому світу, продемонструвши свою особистість та неповторність. Оцінювання дівчат проходило у трьох вікових категоріях 6-9, 10-12, 13-15 років, за номінаціями «Дебют», «Відкриття року» та «Професіонали». Впродовж останнього тижня фотографії учасниць оцінювали діти та дорослі, що відвідують Палац молоді та підлітків «Залізничник» і титул «Міс Глядацьких симпатій  Зима-2018» здобула учасниця молодшої вікової категорії Лобода Євангеліна.

      На святі кохання та краси, всі глядачі побачили, що наші діти талановиті та всебічно розвинені.

      У молодшій віковій категорії найкращими стали:

      Уразова Кіра (номінація «Дебют»)

      Лобода Євангеліна (номінація «Відкриття року»).

      У Середній віковій категорії перемогли:

      Ходусова Єлизавета (номінація «Дебют»)

      Рудова Царіна (номінація «Відкриття року») 

      Горбачова Ольга (номінація «Професіонали»)

      У старшій віковій категорії перемогу здобули:

      Самко Олександра (номінація «Дебют»)

      Яценко Єлизавета (номінація «Відкриття року»)

      Від партнерів та організаторів конкурсу всі учасниці отримали грамоти, подарунки, корони та подарункові сертифікати.

      Організатори конкурсу висловлюють подяку батькам учасниць, керівникам колективів та персоналу Палацу за плідну роботу у підготовці свята. Бажаємо добробуту та злагоди в сім'ях, щоб мрії збувались, а виступи дівчат на конкурсах завжди були успішними!

 

.

.

.