УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

В Міському Палаці культури

7 бер. 2018
Концерт до Міжнародного жіночого дня

Весна і Жінка між собою схожі…

 

Весна і жінка між собою схожі.

Несуть обидві чарівну красу.

Як вальс весняний заворожують

Не знають втоми і не відають  часу.

 

Щороку навесні світ відзначає Міжнародний день жінок. Цей святковий день - 8 березня, цілком присвячений найпрекраснішій половині нашого суспільства. Його популярність наростає і зміцнюється вже більше ста років.

Традиційно на передодні свята у нашому місті відбувся великий святковий концерт. Цього року концертна програма мала назву «Весна і жінка між собою схожі!», бо і правда – жінка, як весна – квітуча, ніжна та мила.

Творчі колективи міста підготували свої найкращі номери для виступу у цей день. А керівництво міста підготувало сюрпризи для присутніх жінок. Першим сюрпризом стала поява керівництва міста, у складі Ізюмського міського голови Валерія Марченко та його заступників – Михайла Іщука, Костянтина Петрова та Володимира Мацокіна, на сцені, але не із звичними вітальними промовами, а з танцем. Вони разом із керівниками творчих колективів станцювали легкий весняний вальс. Після цього Ізюмський голова привітав жінок та оголосив про другий сюрприз – кожна жінка в залі отримала квіти в подарунок від міської влади. Святково вдягнені чоловіки дарували жінкам яскраві квіти, що надало святу особливого весняного настрою.

Концертна програма була насичена – танці, пісні, циркові номери. Усе про весну та жінок, легкість та щастя – саме такого настрою на кожен день бажали артисти усім жінкам.  

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.