УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

В краєзнавчому музеї

5 бер. 2018
Виставка Ганни Адрушок

 

В полоні краси

 

В понеділок, 5 березня, в приміщенні Ізюмського краєзнавчого музею ім.. М.В. Сібільова розпочала роботу виставка ізюмської художниці Ганни Андрушок «В полоні краси».

На відкриття завітали почесні гості – секретар Ізюмської міської ради Артем Єрдаларян, начальник Управління культури Ізюмської міської ради Олена Яснова, а також представники різних організацій міста, представники ЗМІ, поціновувачі мистецтва та члени родини молодої художниці.

З вітальним словом виступила директор музею Ольга Махортова та перші вчителі Ганни – Любов Юшманова та Наталія Маріненко, котрі пригадали перші кроки художниці, побажали їй успіхів та натхнення.

У виставковій залі представлені роботи у техніці живопис та графіка. Вони захоплюють погляд своєю яскравістю, оригінальністю та професійністю.

Запрошуємо усіх бажаючих до Ізюмського краєзнавчого музею ім.. М.В. Сібільова (вул. Соборна, 12) на виставку молодої ізюмської художниці Ганни Андрушок з 05.03.2018 до 30.04.2018!

 

З графіком роботи музею ви можете ознайомитись за посиланням: http://kultura-izyum.gov.ua/uk/site/kraeznavchii-muzey.html

 

.

.

.

.

.