УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

В Міському Палаці культури

25 бер. 2018
Королівство кривих лаштунків

 

Королівство кривих лаштунків

 

27 березня увесь світ відзначає Міжнародний День Театру. До цього дня ретельно готуються усі служителі та прихильники Мельпомени – організовуються цікаві заходи, даються святкові вистави.

У нашому місті осередком театрального мистецтва є Міський Палац культури, а саме театральний колектив «ШОК» під керівництвом досвідченого талановитого режисера Надії Шерстюк. Щорічно цей колектив готує для своїх прихильників святкові капусники. Цей рік не став виключенням. Не дивлячись на велику завантаженість колективу підготовкою до загальноміських свят, вони знайшли творчі сили та час аби підготувати цікаве свято Театру, котре назвали «Королівство кривих лаштунків».

У програмі свята були цікаві гумористичні мініатюри від молодшої, середньої і старшої групи колективу, ліричні вірші у виконанні хлопців з середньої групи, пісні, танці, жарти, а також традиційна церемонія посвяти у «ШОКівці».  Під приціл жартів артистів потрапили усі – і глядачі, і колеги, і навіть керівництво міста, котре завітало на свято. З вітальними промовами виступили: заступник Ізюмського міського голови Володимир Мацокін, начальник Управління культури Ізюмської міської ради Олена Яснова та радник Ізюмського міського голови Максим Стрельник. Усі вони завітали на свято з квітами та подарунками та побажали колективу і їх керівнику творчої наснаги та нових злетів.

До вітань долучилась також тимчасово відсутня акторка колективу Юлія Зушенська, котра передала своє гумористичне відео-привітання. А також учасники колективу не забули привітати свого керівника, свою, як вони її називають, другу матусю – дитяча частина колективу вручила Надії Василівні величезний букет тюльпанів, а старші привітали керівника подарувавши корисний букет з фруктів та овочів і заспівали спеціально підготовану пісню.

Усі присутні отримали заряд позитиву та енергії від виступу театрального колективу «ШОК» у їх професійне свято, подякувавши артистам гучними оплесками.

Для артистів свято завершилось солодким столом, солодощі для котрого були надані міською владою.

https://www.youtube.com/watch?v=ckadnUWpeyA  

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.