УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





в Палаці молоді та підлітків Залізничник

22 бер. 2018
Поетична зустріч «З любов’ю в серці»

Поетична зустріч «З любов’ю в серці»

 

В роботі міської бібліотеки – філії №1 значне місце займає популяризація творчості поетів і письменників рідного краю. Їхня творча спадщина - це духовний скарб Ізюмщини. Своєю творчістю вони збагачують наші серця гідністю, честю, життєвою мудрістю, красою та любов'ю.

22 березня, з нагоди Всесвітнього дня поезії та з метою збереження культурної спадщини міста працівниками міської бібліотеки – філії №1 спільно з працівниками Палацу  М і П «Залізничник» було проведено літературні варіації «З любов’ю в серці» . Творчий вечір був  присвячений поезії і творчості ізюмської поетеси  Тетяни Пилипівни Підгорної.

У своїх віршах Тетяна Пилипівна намагається донести до читача неповторну красу природи, навчити цінувати кожну мить, уміти бачити  прекрасне в буденному житті і радіти йому. Рядки її віршів сповнені ліризмом і тонким відчуттям навколишнього світу . Палітра її віршів багата : оспівує красу природи, філософствує, вивчає психологію взаємовідносин, кохає, сумує, сподівається…

У залі зібралися місцеві аматори пера, шанувальники поезії, користувачі бібліотеки .

Зал був святково прикрашений, оформлена  виставка – портрет «Моїй чарівній Ізюмщині – і проза, і поезія, і пісня…», виставка виробів поетеси  «Українська вишивка цвіте».

Усі присутні  від щирого серця подякували  Тетяни  Пилипівні Підгорній  за її чудові рядки, за вміння лікувати і розбуджувати людські душі та нести у світ любов, доброту і тепло. Та побажали  творчої наснаги, щоб її

                                                      Поезія, народжена в любові,

                                                          Забутою ніколи не була!

 

.

.

.

.