УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

На горі Крем'янець

11 квіт. 2018
Ізюм прийняв Естафету Великої Перемоги

Ізюм прийняв Естафету Великої Перемоги

 

 

11 квітня 2018 року Ізюм прийняв естафету пам’яті «Горить в серцях вогонь Перемоги», присвячену 75-й річниці визволення Харківської області від нацистських загарбників. Почесна делегація з Прапором та Альбомом Естафети Пам’яті прибула до нас з Балаклійського району.

В урочистих заходах на Меморіальному комплексі на горі Крем’янець взяли участь почесні гості, керівництво міста, депутати, ветерани та громадськість.

У Почесній варті біля Вічного вогню стояли  представник МНС та служби поліції.

З вітальним словом виступив заступник Ізюмського міського голови Михайло  Іщук. Він зазначив, що беручи прапор Великої Перемоги – символ героїзму і мужності наших дідів та батьків, ізюмчани будуть високо нести його ще не одне покоління. Від імені Ізюмського міського голови висловлено слова глибокої шани тим, хто відстояв незалежність не тільки України, а й звільнив Європу від нацистських загарбників.

Під час заходу прозвучали патріотичні вірші та пісні. Всі присутні вшанували пам’ять загиблих героїв-воїнів хвилиною мовчання і покладанням живих квітів до Вічного вогню.

Після закінчення мітингу всі охочі були запрошені на екскурсію по Меморіалу та на солдатську польову кашу.

 

 

.

.

.

.

.

.

.