УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

В ПМтаП "Залізничник"

13 квіт. 2018
Фестиваль "Молоді таланти Харківщини"

 

Ізюм вражає талантами!

 

13 квітня 2018 року у Палаці молоді та підлітків «Залізничник» відбувся Ізюмський міський етап фестивалю української культури «Харківський обласний творчий фестиваль «Молоді таланти Харківщини». Глядачі та журі опинилися в атмосфері, яка чарує та занурює у справжній світ української культури. Саме таку місію несе у собі цей фестиваль. Він зберігає національні культурні традиції України та підтримує творчо-обдарованих дітей і молодь міста. Нелегкою виявилась робота журі, адже була продемонстрована дуже велика кількість талановитих та гідних номерів творчих колективів Ізюмської дитячої музичної школи, центру дитячої та юнацької творчості, Міського Палацу культури та Палацу молоді та підлітків «Залізничник».

Всі колективи були відзначені подякою за участь від управління молоді, спорту та іміджевих проектів Ізюмської міської ради. Остаточне рішення обласного оргкомітету по врученню нагород та запрошення учасників до фінального Гала-концерту фестивалю української культури «Харківський обласний творчий фестиваль «Молоді таланти Харківщини» у місті Харкові буде оголошено після проведення всіх відбіркових турів у районах та містах Харківської області.

Організатори дякують керівникам та їх колективам за гідне представлення нашого міста. Здоровя, натхнення та злагоди всім нам.

 

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.