УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

В Міському Палаці культури

5 трав. 2018
Обласний фестиваль "Горить в серцях вогонь Перемоги"

Солдатська пісня допомагала воїнам у всі часи. Адже чиста та мелодійна, вона – міцніша від броні, єднає дух і тіло, вірність та мужність.

Напередодні свята Перемоги за підтримки Харківської обласної державної адміністрації 5 травня в Ізюмі у міському Палаці культури пройшов другий відбірковий етап фестивалю-конкурсу солдатської пісні «ГОРИТЬ В СЕРЦЯХ ВОГОНЬ ПЕРЕМОГИ», присвячений 75-й річниці визволення міста Харків та Харківської області від фашистів.

Його організаторами стали комітет ветеранів війни, військової служби та інших силових структур Харківської обласної організації ветеранів, районні та міські ради ветеранів, а також адміністрація та колектив Національного меморіального комплексу «Висота маршала І.С.Конєва».

Представляли свою майстерність хорові та вокальні колективи, сольні виконавці від Дворічанського, Валківського, Куп’янського, Шевченківського, Вовчанського, Печенізького, Зміївського районів, смт. Борова та міст Куп’янськ, Балаклія, Ізюм.

Журі оцінює виступи конкурсантів за 10-ти бальною шкалою за такими критеріями: відповідність репертуару тематиці конкурсу, артистизм та виконавська майстерність, оригінальність виконання, зовнішній сценічний вигляд, сценічна культура.

Ведучі оголосили про початок свята пісні та запросили до вітального слова заступника Ізюмського міського голови Костянтина Петрова. Він поздоровив присутніх зі святом Перемоги, побажав учасникам гарних виступів, а всім глядачам – приємних вражень та незабутніх позитивних емоцій.

Розпочався конкурс. Глядачі були вражені красою сценічних костюмів, музичним супроводом і, звісно ж, зачаровані співом артистів-аматорів. Кожен їх виступ отримував гарячу підтримку та овації залу.

Важко було визначити переможців. І як справедливо відначило журі, на цьому святі перемогла пісня. І все-таки хочеться зазначити, що окремі колективи були просто неперевершені. Серед них – наш ізюмський хор «Криниченька». Під час їх виступу під час їх виступу весь зал встав.

Нарешті наступила урочиста мить вручення нагород фестивалю-конкурсу. За результатами конкурсу диплом І ступеню отримав хор «Криниченька» (місто Ізюм), диплом ІІ ступеню – хор «Ветеран» та ансамбль «Оберіг» (місто Балаклія),  диплом ІІІ ступеню – хор «Криниця» (Печенізький район).

Саме ці колективи візьмуть участь у третьому етапі фестивалю – гала-концерті, що відбудеться 19 вересня 2018 року на Національному меморіальному комплексі «Висота маршала І.С.Конєва».

 

 

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.