УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

у бібліотеках міста

4 черв. 2018
Заходи літнього циклу

Заходи літнього циклу у бібліотеках міста

 

У бібліотеках міста, згідно плану, продовжуються заходи літнього циклу. Так в міській бібліотеці-філії №1, 4 червня для учнів 4-А класу ІЗОШ №12 було проведено цікаві та змістовні заходи: гра – вікторина «Моя щаслива планета» підготовлена до тижня збереження енергії. Гра мала на меті закріпити знання з енергозбереження, формувати мотивацію і готовність учнів до прийняття свідомих рішень і дій по енергозбереженню в школі і вдома. Хлопці з задоволенням прийняли участь у майстер – класі від Невесенка Михайла по виготовленню виробів з картону «Чудеса техніки та цікаві вироби з картону».

Цього ж дня для учнів 5- А та 5 - Б класу ІЗОШ №10 біля книжкової виставки «Зорепад книжкових новинок» відбулася літературна розвідка «Що б мені почитати?» . Діти цікаво провели час у бібліотеці: здійснили літературну подорож сторінками нових книжок, пограли в настільні ігри. По закінченню заходу всі бажаючі взяли книги з виставки для читання під час канікул.

 

.

.

.