УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





Ювілей театрального колективу

24 черв. 2018
ШОК - 15 років разом!

 

ШОК - 15 років разом!

 

Під такою назвою наприкінці червня у міському Палаці культури відбувся ювілейний концерт театрального колективу «ШОК». Він зібрав усіх шанувальників мистецтва театру та друзів.

Того дня глядачам «ШОКівці» продемонстрували свої найкращі номери. Молодша група дебютувала на сцені із цікавою програмою, з якою вони перемогли на престижному театральному фестивалі «Лимонад» і отримали кубок «Театральний майстер». Старший склад колективу порадував гумористичними мініатюрами на побутові теми.

Із поздоровленнями на свято завітали заступник Ізюмського міського голови Володимир Мацокін та начальник управління культури Ізюмської міської ради Олена Яснова. За високий рівень професійної майстерності, створення театрального осередку в місті Ізюм, вагомі здобутки на теренах популяризації і розвитку сценічної культури та з нагоди 15-річного ювілею керівнику театрального колективу «ШОК» Надії Василівні Шерстюк була вручена Почесна грамота, а всім учасникам – солодкі подарунки.

З ювілеєм «Шок» привітали творчі колективи міського Палацу культури – зразковий ансамбль народного танцю «Вдохновение» (керівник Наталія Полівода), зразковий ансамбль бального та сучасного танцю «Елегія» (керівник Світлана Фролова) та зразковий колектив спортивного та бального танцю «Совершенство» (керівники Галина та Віталій Лойченки).

Вітали свій рідний колектив і його випускники. Для більшості з них театральне виховання у колективі «ШОК» дало квиток у життя. Багато хто нині живе та працює далеко за межами Ізюма і навіть України. Саме тому вони не змогли завітати на свято, але натомість надіслали оригінальні відео-привітання. Серед них – найрідніший для Надії Василівни учасник колективу – її син Максим, який сьогодні є провідним актором театру у місті Орел.

Загалом святковий концерт подарував і глядачам, і артистам багато яскравих емоцій, радісний настрій та позитив на довгий час.

Тож бажаємо театральному колективу «ШОК» подальших успіхів та процвітання.

 

 

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.