УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

В Парку біля ПМтаП "Залізничник"

11 серп. 2018
Свято Залізничників

Свято Дня Залізничників
 
      Традиційно на початку серпня залізничники України відзначають своє професійне свято. Для жителів нашого міста воно має особливе значення, бо багато хто з ізюмчан пов’язав свої долі із залізничним транспортом. Та й хто з нас хоча б раз у житті не скористався послугами цієї сфери? Тим більше, що за оцінками експертів із перевезень, залізниця є найбільш безпечним видом транспорту. За статистикою сьогодні вона забезпечує близько 36% пасажирських та 80% вантажних перевезень в нашій країні.
      Тож аби вшанувати нелегкий труд залізничників за сприяння міської вдали цими вихідними у парку біля Палацу молоді та підлітків «Залізничник» пройшли урочисті заходи. Зі словами привітань до присутніх на святі залізничників та жителів мікрорайону ІТРЗ звернулися Ізюмський міський голова Валерій Марченко, депутати Ізюмської міської ради Олег Бондарєв, Валерій Гелла та Юрій Бриль.
Від імені міської влади та себе особисто Валерій Віталійович поздоровив і вручив подарунки ізюмчанам, які присвятили багато років самовідданої праці на залізничних шляхах Ізюмщини. Серед них: Калінін Володимир Васильович (стаж роботи 47 років), Найденко Ольга Анатоліївна (стаж роботи 33 роки), Сліпушкін Олександр Володимирович (стаж роботи 17 років), Сліпушкіна Наталія Олексіївна (стаж роботи 16 років), Гутник Валентина Анатоліївна (стаж роботи 27 років), Терещенко Людмила Михайлівна (стаж роботи 26 років), Терещенко Василь Васильович (стаж роботи 43 роки), Денисенко Катерина Миколаївна (стаж роботи 31 рік), Затолока Микола Федорович (стаж роботи 38 років), Хабібулін Алік Махмутович (стаж роботи 40 років), Ховбоша Віктор Миколайович (стаж роботи 35 років), Савватєєв Михайло Дмитрович (стаж роботи 42 роки), Клесун Іван Кирилович (стаж роботи 42 роки).
      Після закінчення офіційної частини свята на присутніх чекала культурно-розважальна програма, яку підготували творчі колективи та виконавці нашого міста. Були і різножанрові пісні, і запальні танці, і дивовижні циркові номери. Крім того, усі бажаючі (і діти, і дорослі) мали змогу взяти активну участь у ігровій програмі з інтелектуальним та спортивно-розважальними номерами. Особливо сподобались танцювальні батли: за допомогою дівчат колективу «Імідж-клас» їх учасники покращили свою танцювальну майстерність, а глядачі отримали заряд позитиву та гарного настрою. За участь у іграх кожен отримав призи від спонсорів свята – депутатів Ізюмської міської ради Руслана Марченка, Олега Бондарєва, Валерія Гелли, Юрія Бриля. А дітлахи того спекотного дня смакували морозивом – улюбленим холодним десертом всіх часів і народів, яке також люб’язно надали спонсори.
       Веселе й гомінке свято тривало до пізнього вечора. Його фінальним акордом стала запальна дискотека, яку провела ді-джей «Радіо-Ізюм: 100.8» Анна Золотоверха.

 

.

.

.

.

.

.