УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Свято Незалежності в Ізюмі

24 серп. 2018
З Днем Незалежності, рідна Україна!

З Днем Незалежності, рідна Україна!

 

      24 серпня 2018 Україна відзначила 27 років своєї Незалежності.

     Цього дня в Ізюмі відбулося традиційне свято з урочистою ходою, щирими вітаннями та яскравою концертною програмою.

 

      Розпочалося свято о 18 годині у центральній частині міста. Під урочисту музику по вулиці Соборній пройшла святкова хода «Я – патріот своєї Держави», в котрій взяли участь учасники АТО, 120 працівників установ та організацій міста та понад 70 дітей-учасників творчих колективів міста. Усі вони були вбрані у святкові вишиванки, а у руках тримали Державні Прапори – чоловіки несли великі знамена, а жінки та діти – маленькі прапорці. Після цього вихованці Зразкового аматорського колективу народного танцю «Вдохновение» виконали яскравий український танок.

 

      Офіційна частина свята розпочалась із привітання громади Ізюмським міським головою Валерієм Марченко. Він привітав присутніх з таким визначним для українського народу днем та провів церемонію нагородження.

      За багаторічну сумлінну працю, високий рівень професіональної майстерності, вагомий внесок в розвиток галузі культури, активну громадську позицію почесною грамотою голови ХОДА Юлії Світличної нагороджено завідуючу відділом з дозвільної діяльності МПК Надію Шерстюк.

     Посвідчення про почесне звання майстра спорту з тхеквондо, яке присвоєне Євгенії Жилі згідно з наказом Міністерство молоді та спорту України, вручив міський голова Валерій Марченко.

     Згідно з наказом Міністерства культури України за вагомий особистий внесок у розвиток української культури, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм почесною грамотою Міністерства нагороджено начальника управління культури Олену Яснову.

 

     Святковий концерт розпочався виступом гостей із міста Полтава – барабанного шоу «Live Drums Show». Їх виступ – це заряд неймовірний заряд позитиву та гарного настрою. А зразковий аматорський колектив «Театр танцю Совершенство» підготував танцювальний супровід для гостей – перед сценою вони танцювали запальний флеш-моб під композиції барабанщиків. Продовжили концертну програму найкращі вокалісти та музиканти міста Ізюм. Вони співали запальні сучасні пісні та грали на музичних інструментах.

     Завершили концерт своїм другим виходом на сцену музиканти з Полтави «Live Drums Show» - вони стали яскравою родзинкою свята!      Під час виконання однієї з композицій до них навіть долучився і спробував грати на барабанах Ізюмський міський голова Валерій Марченко!

    Загалом свято вийшло патріотичним, яскравим, гучним і позитивним!

    Зі святом, люба Україно!

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.