УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

в закладах культури міста

7 вер. 2018
Робочі наради

Робочі наради в закладах культури

 

Протягом серпня-вересня за участі начальника Управління культури Ізюмської міської ради Олени Іванівни Яснової, в закладах культури міста було проведено робочі зустрічі з трудовими колективами. Начальником управління висловлено працівникам вдячність за підготовку закладів до нового учбового року, підведено підсумки використання бюджетних коштів за І півріччя поточного року, обговорено завдання перспективної роботи по кожному структурному підрозділу з акцентуванням уваги на підвищення професійного рівня творчих працівників та активізації участі у грантових проектах.

 

.

.

.

.

.

 

Начальником Управління культури цієї осені також було запроваджено виїзні наради директорів структурних підрозділів з проведенням їх на базах закладів культури. Метою такої інновації є більш наочне  ознайомлення керівників з досягненнями та проблемами окремо по кожному закладу. Такі наради планується провести протягом вересня-жовтня.

Перша нарада відбулась 6 вересня на базі Будинку культури «Сучасник». Перед початком наради, директором будинку культури, Сергієм Григоровичем Живолупом, було гостинно проведено невелику екскурсію по закладу з демонстрацією виконаних поточних ремонтних робіт, що одразу позитивно позначилось на стані будівлі. Також усі присутні змогли ознайомитись з роботою творчих працівників закладу. Директори завітали до кабінету декоративно-ужиткового мистецтва де їх зустріла та ознайомила зі своєю діяльністю керівник гуртка «Чарівна майстерня» Людмила Родіна. Завітали присутні і до бібліотеки-філії №2 Ізюмської міської централізованої бібліотечної системи, що розміщена в будівлі будинку культури, де завідуючою Тетяною Єварницькою було презентовано роботу філії.

Після проведення наради, начальник Управління та керівники закладів висловили всьому колективу БК «Сучасник» на чолі з директором Сергієм Живолупом щиру вдячність за теплу зустріч, цікаву та інформативну екскурсію, гостинність та змістовну розповідь директора про організацію господарської діяльності закладу.

.

.

.