УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

фестиваль весільного дійства

8 вер. 2018
Весілля в Малинівці 2018

Весілля в Малинівці 2018

 

В суботу 8 вересня у Чугуївському районі на мальовничій околиці Малинівки відбудеться відкритий фестиваль обрядового та сучасного весільного дійства «Весілля в Малинівці +».

Захід проводився під патронатом та за підтримки голови Харківської облдержадміністрації Юлії Світличної. Мето. Заходу була популяризація та пропаганда фольклорного жанру, розвитку народних обрядовості, звичаїв т традицій.

Численні фестивальні локації запропонували відвідувачам інтерактивну весільно-розважальну програму, різноманітні виставки, забавки для дітей, виступи артистів цирку та театру коней. Любителі народного мистецтва могли переглянути та придбати цікаві вироби у «Місті майстрів», а також спробувати виготовити їх власноруч.

Під «Аркою закоханих» відбувалась реєстрація шлюбів на одну добу, а сімейні пари, котрі побралися на фестивалі у попередні роки, взяли участь у флешмобі.

Не обійшлося свято і без конкурсів, що демонстрували жіночу красу та чоловічу силу – «Слобожанська Яруня» і «Богатир Чугуївщини».

У програмі фестивалю також були покази весільних обрадів Слобожанщини та різних народів, виступи аматорів народної творчості та фольклорних колективів, шоу весільних оркестрів та багато іншого.

Наше місто на фестивалі «Весілля в Малинівці +», у концертній програмі аматорів народної творчості, представили солісти Народного аматорського колективу «М-Стиль». Вони подарували глядачам цікаву програму з яскравих номерів та запальних пісень. На знак вдячності за виступ, організатори фестивалю вручили артистам пам’ятну грамоту.

В цілому фестиваль залишив позитивні емоції, порадував цікавинками та виступами відомих зірок української естради.

 

.

.

.