УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Великий Слобожанський ярмарок 2018

30 вер. 2018
Ізюмчани на Великому Слобожанському ярмарку 2018

Великий Слобожанський ярмарок 2018

 

29-30 вересня на території презентаційно-виставкового центру «Радмір Експохол» відбулась традиційна подія – Великий Слобожанський ярмарок. Місто Ізюм взяло участь у цьому заході.

Цього року ярмарок об’єднувала тема «Веселкове розмаїття Слобожанщини» - кожному місту та району було присвоєно певний колір веселки, у якому виконувалось оформлення ярмаркових майданчиків та святкових арок.

По всій виставковій площі було розташовано торгівельні майданчики для продажу сільськогосподарської і промислової продукції. Для маленьких відвідувачів працювали аніматори, котрі були вдягнені у костюми казкових героїв та залюбки фотографувалися з усіма охочими.

Розпочалось свято із яскравої веселкової церемонії відкриття на центральній сцені. Протягом дня на цій сцені відбувався концерт найкращих творчих колективів області. Від міста Ізюм свою концертну програму глядачам дарував Народний аматорський вокальний колектив «М-Стиль» та Зразковий аматорський колектив народного танцю «Вдохновение». Наші артисти, як завжди, привернули увагу великої кількості глядачів, котрі нагородили їх гучними оплесками.

На площі, неподалік сцени, розташувалась фото-зона «Огородня книга рекордів» з незвичайних овочів та фруктів. Наше місто представляла інсталяція під назвою «Овочева туса», виготовлена викладачами Ізюмської дитячої художньої школи ім.. С.І.Васильківського.

Другий день свята відкрив барвистий флешмоб «Веселка», в котрому взяли участь діти з усіх міст та районів-учасників Ярмарку. Вони виконали запальний танок з помпонами, наприкінці котрого випустили в небо повітряні кульки кольорів веселки. Це було дуже яскраве та красиве дійство.

Завершився Ярмарок офіційною частино з церемонією нагородження. За підсумком двох днів місто Ізюм отримало такі нагороди: Диплом за найкраще втілення в концертній програмі ярмаркового колориту, Диплом за перемогу у конкурсі «Огородня книга рекордів» в номінації «Найкращий натюрморт», Диплом за перемогу у номінації «Найбільша кількість залучених до участі у ярмарку суб’єктів господарювання», Диплом за перемогу у конкурсі «На найкращу концертну програму» в номінації «Оригінальність номерів та артистизм виконавців». Також під час церемонії нагородження було оголошено переможця обласного конкурсу «Слобожанський сувенір» в номінації «Сувенір району Харківської області» - ним стала викладач Ізюмської дитячої художньої школи ім.. С.І. Васильківського Світлана Мироненко – вона отримала Диплом переможця, Подяку за участь у конкурсі та яскраву книгу з фотографіями робіт конкурсантів. Також Подякою за участь у конкурсі «Слобожанський сувенір» було нагороджено викладача Ізюмської дитячої художньої школи ім.. С.І. Васильківського Олену Тарєєву.

Цьогорічний ярмарок подарував безліч позитивних емоцій, перемоги та досягнення. З нетерпінням чекаємо наступного!

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.