УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

в дитячій бібліотеці

1 жовт. 2018
Бібліосвято

Бібліосвято у дитячій бібліотеці

 

Дитяча бібліотека запросила цього тижня своїх читачів разом відсвяткувати Всеукраїнський день бібліотек, провівши акцію « Єднаймося навколо книги». Виставка- інсталяція у вітрині « Грай! Читай! Твори!» , фотозона « Букеанаріум», де можна зробити фото з улюбленою книгою, ігри, розваги та призи чекали всіх бажаючих. Найактивнішими учасниками акції стали учні 3-х та 4-х класів ЗОШ №4.

Учні 3-А класу розповіли про свої улюблені книги та казкових героїв, розгадали загадки Червоної Шапочки. Виставка « НАЙ- НАЙ- НАЙ- КНИГА» продемонструвала дітям книги- рекордсмени, які є в дитячій бібліотеці: найтоншу і найтовщу, найбільшу і найменшу, найстарішу та найновішу, найсмішнішу, найрозумнішу. Школярі з 3-Б класу з задоволенням пограли в книжковому містечку в настольні іги , розгадали ребуси та головоломки з журналів « Смайлик» та «Яблунька»; позмагалися, хто краще розмалює повітряну кульку та швидше збере пазл та отримали подарунки.

А діти з 4-х класів подарували бібліотекарям власноруч виготовлені яскраві листівки з побажаннями талановитих читачів і найкращих книжок. Школярі з 2-Б класу покаталися на казковій каруселі та отримали подарунки.

 

.

.

.

.