УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Перемога хорового колективу "Криниченька"

28 вер. 2018
Гала-концерт фестивалю «Горить в серцях вогонь Перемоги»

Гала-концерт фестивалю «Горить в серцях вогонь Перемоги»

 

В цьому році, напередодні свята Перемоги за підтримки Харківської обласної державної адміністрації в Ізюмі у Міському Палаці культури відбувся другий відбірковий етап фестивалю-конкурсу солдатської пісні «Горить в серцях вогонь Перемоги», присвячений 75-й річниці визволення міста Харків та Харківської області від фашистів. Попередні відбуткові тури фестивалю відбувались по всіх Харківській області.

Організаторами фестивалю стали комітет ветеранів війни, військової служби та інших силових структур Харківської обласної організації ветеранів, районні та міські ради ветеранів, а також адміністрація та колектив Національного меморіального комплексу «Висота маршала І.С.Конєва».

У другому турі брали участь 13 хорових колективів. Переможцем другого туру став Хоровий колектив «Криниченька» (керівник Григорій Редько). Разом з перемогою учасники колективу отримали можливість взяти участь у фінальному Гала-концерті фестивалю, котрий відбувся 19 вересня на території Національного меморіального комплексу «Висота маршала Конєва» у смт. Солоницівка Дергачівського району Харківської області.

Завдяки підтримки керівництва міста та Управління культури Ізюмської міської ради учасники хорового колективу «Криниченька» на чолі з керівником, відвідали гала-концерт, де отримали Дипломи лауреата фінального гала-концерту «Горить в серцях вогонь Перемоги», присвячений 75-й річниці визволення Харківської області від нацистів у двох номінаціях: «За патріотичність» та «За розкриття образу пісні».

Управління культури Ізюмської міської ради вітає учасників колективу та висловлює вдячність керівництву міста за підтримку участі колективу у фінальному етапі конкурсу.

 

.

.