УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





місто Святогірськ

14 жовт. 2018
Артисти Ізюма привітали бійців АТО зі святом

Артисти Ізюма привітали бійців АТО зі святом

 

Український солдат - наш святий захисник,

Український солдат - ти несеш мир і спокій.

Український солдат - ти життя віддаси

За людей, за любов, Україну й свободу!

 

 

     14 жовтня Україна відзначає загальнодержавне свято – День Захисника України.

Вже стали традиційними творчі візити ізюмських артистів до військовослужбовців, котрі зараз захищають нашу Батьківщину у зоні проведення АТО. А саме до бійців 27-ї Сумської реактивної артилерійської бригади.

Цього разу ізюмчани завітали до солдатів у День Захисника України. Концерт уже вдруге відбувся в приміщенні Будинку культури при Санаторії «Обласний шпиталь інвалідів Другої світової війни» у місті Святогірськ. У затишній глядацькій залі зібралися бійці АТО та ветерани Другої світової війни.

Свої концертні номери подарували вихованці Народного аматорського художнього колективу естрадно-циркового мистецтва «Чудесники», народного аматорського вокального колективу «М-Стиль», зразкового аматорського колективу спортивного бального танцю «Елегія», зразкового аматорського ансамблю спортивного танцю «Совершенство», вокального колективу «Вокаліз», вокальний колектив «Тірамісу» та викладачі-скрипалі Ізюмської Дитячої музичної школи.

З офіційним словом привітання виступили заступники Ізюмського міського голови Володимир Мацокін та Костянтин Петров, котрі привітали присутніх зі святом та вручили запашний коровай. На цьому подарунки не закінчились – учні 4 класів Ізюмської загальноосвітньої школи №4 підготували бійцям підбадьорюючі листи та сувеніри, а артисти від імені Управління культури Ізюмської міської ради вручили військовим символічний оберіг з колосків та квітів.

Свято видалося затишним, наповненим добром та надією на краще. Впевнені, що це не остання наша зустріч з бійцями 27-ї Сумської реактивної артилерійської бригади.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.