УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

В гостях у Зими

27 груд. 2015
новорічні ранки в Міському Палаці Культури

В гостях у Зими

Напередодні Нового Року в Міському Палаці Культури відбулись святкові вечори творчих колективів Палацу для дітей мікрорайону та вихованців молодших груп.

26 грудня свято відбулось у школи танцю «Совершенство» (керівники Галина та Віталій Лойченко). Вихованці різного віку розважилися, виконуючи різні танці та завдання казкових гостей вечора.

27 грудня відзначили Новий Рік учасники клубу спортивного танцю «Елегія» (керівники Світлана та Лілія Фролова), котрі подорожували різними країнами та планетами разом із казковими персонажами. Дітлахи розгадували загадки, змагались у спритності та танцювальній майстерності.

Кожному із свят передувало театральне дійство у виконанні театрального колективу «ШОК» (керівник Надія Шерстюк). У міні-спектаклі «В гостях у Матінки Зими» злі казкові персонажі намагались заплутати дітей, вдаючи із себе Діда Мороза і Снігуроньку та загадуючи складні загадки. Але, діти видались розумнішими та хитрішими – все відгадали та покликали справжніх Діда Мороза із Снігуронькою, за що отримали подарунки та теплі побажання успіхів у Новому Році.

 

.

.

.

.

.