УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

Зустріли Новий Рік усім містом

1 січ. 2016
Святкову ніч з 31 грудня на 1 січня багато ізюмчан провели разом, зібравшись на центральній площі міста, де було влаштовано гучне свято

Зустріли Новий Рік усім містом

Святкову ніч з 31 грудня на 1 січня багато ізюмчан провели разом, зібравшись на центральній площі міста, де було влаштовано гучне свято.

Розпочалось дійство о-пів на дванадцяту 31 грудня 2015 року та тривало аж до другої години 1 січня уже 2016 року. Під веселі пісні та блиск вогнів на центральній ялинці, за 10 хвилин до настання Нового Року, усі присутні наповнили келихи шампанським та подивились у прямому ефірі привітання від Президента України Петра Порошенка. І уже о дванадцятій годині гучно вітали один одного з Новим 2016 Роком. Загальна радість надала святу особливої, теплої родинної атмосфери. Після дванадцятої на сцену було запрошено керівництво міста на чолі з Ізюмським міським головою Валерієм Марченко, котрий привітав ізюмчан із Новим Роком, побажав щастя, миру та добробуту.

По закінченню офіційної частини, жителів міста привітали працівники Управління Культури Ізюмської міської ради, котрі підготували святкову програму за мотивами всесвітньовідомої казки «Дванадцять місяців». Театралізоване дійство перемежовувалось із конкурсами для глядачів, серед яких -  відгадування загадок, розпізнавання кадрів із кінофільмів, вираження щирих побажань жителям міста, танці та пісні. Найактивніші учасники отримали сувеніри, солодощі, шампанське, банани та мандарини.

Цю Новорічну ніч усі запам’ятають надовго – адже вона була веселою, дружньою та цікавою!

 

.

.

.

.

.

.

.

.