УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

у дитячий бібліотеці

6 груд. 2018
Носов та Драгунський

Носов та Драгунський у дитячий бібліотеці

 

Є книги, якими вже багато років захоплюються маленькі читачі, та й дорослі з задоволенням гортають їх сторінки. Це – книги дитячих письменників-ювілярів 2018 року М. Носова та В. Драгунського. За їх творчістю дитяча бібліотека підготувала літературний пазл «Щасливий дар творити для дітей», на який завітали учні 4-В класу ЗОШ № 4.

Цікаві факти з життя відомих письменників супроводжувалися презентацією. Напередодні зустрічі діти з задоволенням прочитали оповідання Носова та Драгунського, тож активно відповідали на запитання веселих конкурсів та вікторин: «Впізнай героя», «Продовж назву твору», « Добери пару». Дружно сміялися, пригадуючи, як Незнайко був поетом та зачитуючи його вірші. Переглянули мультфільм « Бобик в гостях у Барбоса» та висловили свої думки, чим подобаються твори цих авторів – вони не тільки смішать і розважають, але й навчають чесності та порядності.

 

.

.

.