УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





в бібліотеках міста

30 жовт. 2018
Заходи до Дня визволення України

Заходи до Дня визволення України в бібліотеках міста

 

28 жовтня Україна відзначає річницю визволення від фашистських загарбників під час другої світової війни. Більше про цю сторінку з історії нашої держави восьмикласникам ЗОШ № 4 дала змогу дізнатися історична година « Шляхами мужності і слави», проведена в міській дитячій бібліотеці. Документальний фільм « Визволення України» доповнив розповідь бібліотекарів про героїчну боротьбу українського народу, про визначні битви, про визволення Києва та Харкова. Діти дізналися про мужність і подвиги земляків - ізюмчан в роки другої світової війни.

В ДНЗ «Ізюмського РЦПО» для учнів групи КС – 318 (майстри Соломко Л.Б., Шеремет І.М.) та групи КС – 315 ( майстри Філатова С.О.,Коваленко Н.О.) працівниками міської бібліотеки – філії №1 Харківською А.В. та Єньшиною І.М. спільно з завідуючою бібліотеки ДНЗ «ІРЦПО» Якімовою В.О. було проведено патріотичну годину «Пам'ять про подвиги вічно жива».

Учні Горбач Єлизавета група КС – 318 та Сімоненко Вікторія група КС – 315 декламували патріотичні вірші, лунали пісні, також відбувся перегляд відео фільму «Звертаюсь до тебе ,Україно!», присвяченому тим страшним подіям. В кінці заходу, під розмірений бій хронометра , всі присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання.

У центральній міській бібліотеці до Дня визволення України від фашистських загарбників працює виставка «Відлуння нашої пам’яті», а у бібліотеці-філії №2 книжкова виставка « Війна проходить через серце».

 

.

.

.

.

.