УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

у Ізюмській дитячій художній школі ім.. С.І.Васильківського

20 груд. 2018
Зимова казка

Зимова казка у Ізюмській дитячій художній школі ім.. С.І.Васильківського

 

19 грудня в Ізюмській дитячій художній школі ім. С.І. Васильківського проведено заходи до Дня Святого Миколая. В тому числі, педагогічним колективом підведено підсумки загальношкільного конкурсу «Зимова казка у моєму класі», вибрано найкращі просторові композиції .

Даний конкурс проведений з метою залучення учнів для оформлення художньої школи до новорічних свят, що допомагає розвинути спостережливість, фантазію, уяву, просторове уявлення про утворення новорічних композицій в інтер'єрі художньої школи.

У конкурсі взяли участь групи учнів різних вікових категорій спільно зі своїми класними керівниками.

За найкраще оформлення класу майстерні відмічено групу учнів молодшої вікової категорії спільно з класним керівником Зінченко Катериною Нугзарівною, де діти зробили витинанки у формі сніжинок, оформлено гірляндами та прикрасами, зроблені малюнки на вікнах.

Враховуючи маленький вік дітей можна було побачити скільки зусиль вони спільно з класним керівником доклали до цієї роботи. Всі класні керівники зі своїми дітками долучилися до оформлення своїх класів-майстерень, особливо вражають класи майстерні Маріненко Н.Г., Тарєєвої О.Є., Пелех М.В.

Школа сяє різнокольоровими вогнями гірлянд, прикрашена до свята в різних техніках: малюнки, витинанки, акрилові розписи та інше. Свято здійснилося!

.

.

.

.

.