УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

у бібліотеці-філії №1

7 груд. 2018
Бесіда про протидію боулінгу

Бесіда про протидію боулінгу у бібліотеці-філії №1

 

07.12.18. – працівниками міської бібліотеки – філії №1 для учнів 6 – а класу ІЗОШ № 12 було проведено годину спілкування морально – етичного спрямування «Протидія булінгу в дитячому колективі», захід було присвячену акції «16 днів проти насилля».

На заході обговорювалися такі питання :Що таке булінг? Як йому протистояти? Як поводити себе жертві та свідку цього явища? Які види булінгу існують? Діти послухали повчальну легенду «скільки важить сніжинка?», прийняли участь в інтерактивних вправах «Займи позицію», «Міф чи реальність», подивилися повчальне відео про булінг і його прояви в шкільному середовищі, зацікавленість і актуальність теми заходу підтвердили кількість поставлених дітьми питань та обговорення цих питань під час заходу.

Впевнені, що подібні заходи дуже потрібні підростаючому поколінню і маємо намір зробити їх регулярними. А сьогодні, сподіваємось, учні отримали певні знання, і це допоможе їм визначитись в стратегіях поведінки, якщо вони потраплять в неприємну ситуацію, пов’язану з таким явищем, як булінг.

 

.

.