УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 





у бібліотеках міста

20 груд. 2018
День Святого Миколая

День Святого Миколая у бібліотеках міста

 

У вашому будинку святкова і чарівна тиша. Ваша малеча не бешкетує, у всьому старається допомогти. Ледве стемніло, а діти просяться вже до ліжка. Що це - казка? Та ні, просто діти чекають Святого Миколая! Свято відзначається 19 грудня. За традицією, цієї ночі діти знаходять подарунки під подушками.

Традиційно Святий Миколай завітав і до діточок 1-В класу ІЗОШ №12, працівники міської бібліотеки – філії № 1 14.12.18. провели для дітлахів народознавчу гру – подорож «Святий Миколай , до нас в гості завітай!»

18 грудня працівники міської дитячої бібліотеки радо зустрічали своїх маленьких гостей- першокласників ЗОШ № 4 та дітей з прийомних сімей, підготувавши для них театралізоване свято «У шапці-невидимці Миколай несе гостинці». Звучали пісні про зиму, послухали легенду про святого Миколая Чудотворця; дружно вітали героїв свята – ангелів ( Копичко Ксенія та Широкорад Таня), непосидючого чортика Антипка ( Гевондян Давид) та Миколая ( Шевченко Ю. М.).

Лунали веселі пісні, діти артистично декламували вірші, розгадували загадки Миколая, прикрашали ялинки та дружно водили хороводи.

Подарунком для глядачів став танцювальний номер Сухарського Андрія та Кандюріної Даші (школи танцю « Елегія» ). І, звичайно ж, солодкі подаруночки від Святого Миколая.

Святкового дня в бібліотеці-філії №2 пройшов захід «Святий Миколай мандрує світом». На зустріч був запрошений священник Отець Сергій. Учні ЗОШ №2 ,ЗОШ №6 та учні ЗОШ№10 познайомилися з легендою про Миколая та обрядом зустрічі свята.

Всіх учнів Святий Миколай пригостив солодощами.

.

.

.

.

.

.

.

.

.