УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

у бібліотеці-філії №1

11 січ. 2019
В гості до Снігової Королеви

В гості до Снігової Королеви

 

      11 січня в міській бібліотеці-філії № 1 працівниками бібліотеки спільно з працівниками ПМтаП «Залізничник» в рамках літературно – музичної вітальні «Світ гармонії і краси» було проведено літературно-ігровий круїз «В гості до Снігової Королеви» для вихованців театральної студії «Чарівна скринька» та читачів бібліотеки.

     Новорічні свята – це завжди казка! Діти чекають чогось нового, чарівного, фантастичного. А віртуальна подорож до Снігової Королеви – це справжнє диво. Діти відправлялися від станції до станції вирішуючи логічні завдання, відгадуючи новорічні загадки, беручи участь в рухливих іграх, конкурсах: «Що буває на ялинці?», «Рукавичка», «Снігова куля», «Пори року», «Звірята та птахи», «Зимонька – зима», «Подарунки Діда Мороза».

     А завдяки тому, що діти відвідують театральний гурток, під час заходу лунав чарівний спів українських колядок і щедрівок під керівництвом К.В.Самко.

     Під час заходу діти отримали солодкі призи, яскраві враження, гарний настрій на весь рік та сфотографувались на згадку біля ялинки.

 

.