УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ІЗЮМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
 
ОФІЦІЙНИЙ САЙТ





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Новини


4 серп. 2023
Меценати для бібліотеки
Нові книги, меблі та інші подарунки для ізюмської бібліотеки

21 лип. 2023
Об’єднані творчістю
З 22 липня по 2 вересня 2023 року у місті Харків відбуватиметься обласна виставка виробів декоративно-прикладного мистецтва майстрів Харківщини

20 лют. 2022
Управління культури Ізюмської міської ради
Онлайн акція «Герої не вмирають» (м.Ізюм)

Всі новини

у бібліотеці-філії №1

16 січ. 2019
Виставка «Народні рецепти здоров’я»

Виставка «Народні рецепти здоров’я»

 

     З 15 січня в міській бібліотеці-філії №1 діє виставка «Народні рецепти здоров’я», яка знайомить читачів з інформацією про здоровий спосіб життя.

     Хочете бути здоровими? Упевненні, що відповідь на це запитання буде позитивною. Адже тільки здорова людина може ефективно реалізувати свої потенціальні можливості.

     «Стиль життя - здоров’я» - це назва першого розділу книжкової виставки. Книги, представлені на ньому, містять рекомендації щодо гігієни, фізичного загартування людини, боротьби зі шкідливими звичками, надання першої медичної допомоги.

     Про складові компоненти їжі, позитивний вплив корисного харчування на збереження здоров’я людини розповість другий розділ виставки «Вітаміни навколо нас».

     Як зберегти на довгі роки молодість та красу жінкам, правильно доглядати за шкірою, як користуватися косметичними засобами порадять Вам матеріали з третього розділу книжкової виставки «Задумано природою – створено людиною».

     Запрошуємо усіх, хто піклується про своє здоров’я у бібліотеку-філію №1, що розташована у приміщенні Палацу молоді та підлітків «Залізничник».

 

.